Over PMC In Beweging

Missie

Onze praktijk biedt curatieve en preventieve zorg met als doel het welzijn en de maatschappelijke integratie van mensen te bevorderen en te behouden.
 

Visie

Onze praktijk streeft er naar nieuwe producten te ontwikkelen en ontwikkelingen te volgen op het gebied van de gezondheidsbevordering. Deze productontwikkelingsactiviteiten worden gedaan, zowel binnen onze praktijk als in samenwerking met zorgverleners uit eigen en andere vakdisciplines.

Tevens werken wij aan het op niveau houden van kwaliteit van bestaande producten. Daarnaast zijn wij een stageadres voor studenten van het HAN (Hogeschool Arnhem, Nijmegen). Het mede opleiden van aankomende fysiotherapeuten zien wij als een stukje verantwoordelijkheid om continuïteit te waarborgen binnen onze beroepsgroep.

De Vennootschap vindt het belangrijk dat cliënten zich prettig voelen zowel in het contact met de behandelend therapeut als ook in het praktijkgebouw. Hiervoor zijn bij de inrichting diverse voorzieningen getroffen, o.a. is het gebouw, evenals het toilet rolstoel toegankelijk, tevens is een traplift aanwezig. Verder beschikken we over twee ruime oefenzalen. 

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de kleurstellingen. Om het comfort van de patiënt te vergroten, zijn er o.a. lakens en handdoeken, topkoeling en optimale ventilatie in de oefenzalen en behandelruimten en de mogelijkheid om koffie of thee te drinken.